Bambooo-logo

Ontdek onze cursussen en formules voor uw bedrijf

Ons park biedt tijdens de Belgische schoolvakanties themakampen onder begeleiding van animatoren! Bambooo is ook de ideale plek voor een school- of bedrijfsreisje. Ontdek hieronder ons aanbod voor groepen.

KOMENDE KAMPEN

Kampen voor kinderen in ons park zijn gepland tijdens de schoolvakanties!

Het dagprogramma omvat 8 verschillende activiteiten zoals knutselen, koken, teamspellen, trampolinelasergame (6 jaar en ouder), onze speeltuin maar ook een "feestje".

Open van maandag tot vrijdag van 08.30 tot 16.00 uur.. Kinderoppas beschikbaar van 16.00 tot 17.30 uur (toeslag van €2/uur/dag/kind).

Er zijn drie mogelijkheden;

A) De kamp voor een hele week (maandag t/m vrijdag) zonder lunch bij voor 105

B) Cursus van een hele week (maandag t/m vrijdag) met lunch en snacks (ochtend en middag) bij 130€

C) De volledige dagkamp (naar keuze) met lunch en snacks (10u en 15u) bij voor 30€

Profiteer van 20€ korting voor de inschrijving van uw 2e of 3e kind (broer/zus) voor de wekelijkse formule met lunch!

De volgende kampen vinden plaats tijdens de volgende vakanties:

Zomer Kampen 2024 :

  • 08/07 - 12/07
  • 15/07 - 19/07
  • 19/08 – 23/08
  • 26/08 – 30/08

Aarzel niet en schrijf u nu in per e-mail aan info@bambooo.be door ons de voor- en achternaam, de geboortedatum van uw kind en het telefoonnummer van de contactpersoon te sturen.

SCHOOLEN

Bambooo Park biedt schoolkinderen originele en leuke recreatieve uitstapjes. Een goed moment van fysieke activiteit voor de oudere kinderen en psychomotorische ontwikkeling voor de jongere.

Wij bieden aantrekkelijke tarieven en voorwaarden voor groepen. Gereduceerde prijzen, formules met trampoline en/of lasergame maar ook formules met eten of de mogelijkheid om een zaal te privatiseren voor de groep.

ONDERNEMINGEN

Wilt u uw werknemers een hobby aanbieden waar iedereen zich in kan vinden? Bent u op zoek naar inspiratie? Dan heeft Bambooo Park precies wat je nodig hebt!

Voor speciale gelegenheden zoals Kerstmis, Sinterklaas, een animatie of een bedrijfsfeest.Wij bekijken graag wat de beste oplossing is om aan uw wensen te voldoen.

Lasergame, speeltuin, trampolines met eten & drinken...alle oplossingen zijn mogelijk voor uw bedrijf (op aanvraag)!

GROEPSFORMULIER