Neem het op tegen je vrienden in een apocalyptisch wereld met je vest en laser pistool! Bases om te verdedigen, doelen om te vernietigen, lichten en geluiden die je positie verraden, een monster dat je verrast...

Win door je sluipschutterreflexen te gebruiken en overleef in dit chaotische sfeer!

Ontdek onze lasergame

Het principe ? Het principe van het lasergame is eenvoudig, het is een spel van schieten in beweging, sport en strategie. Terwijl je door het ongelooflijke landschap van de "City" sluipt of ondergronds afdaalt in de verlaten "Metro", moet je proberen zoveel mogelijk tegenstanders te raken om zoveel mogelijk punten te verzamelen en de meesters van Apocalypse - Laser Game te zijn!

De meest realistische en meeslepende instellingen!

Twee zalen, twee instellingen:

City - 650m² - Vest & Laser Pistool - Verdieping

De enige stad die niet volledig is opgeblazen door de nucleaire aanvallen, dompel je onder in de spectaculaire en meeslepende 3D-setting van de City. Verstop je in de bus of achter de auto, schiet door de tralies van de gevangeniscellen, ga onopgemerkt de bank in, doorloop de verhoorkzalen van het politiebureau of richt en schiet op het monster (augmented reality doelwit!).

Metro - 200m² - Laser Pistool

Onder de stad is er altijd de Metro, waar de laatste bronnen van de beschaving verborgen liggen. Kijk uit voor uitgerukte kabels of treinen die op de rails liggen. Ondergronds zijn alle trucs toegestaan. Ondergedompeld in een krankzinnige geluidsomgeving moet je je weg vinden om te overleven.

Top kwaliteit! Je wordt uitgerust met een sensor-vest en een laser pistool in de "City" zaal. Richt op de schouders, buik, rug of laser pistool van je tegenstanders om punten te scoren. Wil je nog meer punten? Schiet op de doelen, de mijnen, de vijandelijke basis of zelfs ... het monster dat in de stad rondwaart en je verliezen zal toebrengen als je het niet vernietigt!

Voorkom dat je tegenstanders je raken en breng maximale schade toe. Gebruik strategie, samenwerking en vooral cohesie! Wij bieden u verschillende spelmodi, zodat elk spel uniek is en aangepast aan uw wensen.

0
Zalen
0
Max overlevenden in het spel
0
Spelmodi
0 min
Besmettingstijd
0
Quarantainegebied
Spelmodi

Ontdek de spelmodi

Team modus

Team modus

Teamspelmodus. Punten worden toegekend wanneer je een tegenstander, concurrerende basis of andere elementen in de arena raakt. Laserschoten kunnen naar keuze per schot of in bursts worden uitgevoerd.

Solo modus

Solo modus

Ieder voor zich, punten worden toegekend als je anderen en een basis of functie in de arena raakt. Laserschoten kunnen naar keuze enkelvoudig of bursts zijn.

Zombie modus

Zombie modus

Elke speler begint in het blauw, dit zijn de overlevenden, 30 seconden na het begin van het spel begint de epidemie. Als een overlevende wordt besmet door een zombie, worden ze groen. De laatste overlevende krijgt een enorme bonus. Als iedereen besmet is, dan beginnen we opnieuw!

Terugkeerbasis

Terugkeerbasis

Team of solo spel, zodra de speler wordt geraakt moet hij zichzelf gaan reactiveren op zijn basis dan zal zijn vest reactiveren. Je moet naar je basis lopen om dit te laten werken.

De vlag vastleggen

De vlag vastleggen

Een "team" spel, het doel is om de vlag van de andere teams te veroveren. Om de vlag van de andere ploeg af te pakken, schiet je gewoon op hun basis en keer je terug naar de jouwe, waarna je je laser op jouw basis richt om te winnen! Wees voorzichtig, word niet geraakt onderweg of je moet opnieuw beginnen.

Domination

Domination

Teamspelmodus. Een teamspel dat zich richt op de "targets" in de arena. Aan het begin van het spel is elk doelwit wit. Zodra het doelwit wordt geraakt, verandert het in de kleur van de speler die het heeft geraakt. Na 5 seconden kan het getroffen doelwit worden gestolen. Elke 5 seconden verdien je 50 bonuspunten voor elk doelwit dat je op dat moment onder controle hebt.
Tarieven

Metro - 200m² - Laser Pistool

1 spelletje
7
2 spelletjes
12
3 spelletjes
16
Tarieven

City - 650m² - Vest & Laser pistool - Verdieping

1 spelletje
10
2 spelletjes
17
3 spelletjes
22

Spel op dezelfde dag, voor dezelfde persoon. Het kan zijn dat we groepen moeten vervolledigen. Gelieve 10 minuten voor uw reservering te komen. Reserveren wordt sterk aanbevolen in het weekend en tijdens schoolvakanties.

"Beleef de LaserGame bij Bambooo!"

Verjaardagen

Verjaardagspakketten

Apocalypse, het beste lasergame voor de verjaardag van uw kind/tiener!

Een verscheidenheid aan verjaardagsaanbiedingen voor iedereen. Wij passen ons aan uw wensen aan!

Alles is mogelijk bij Bambooo Park! Kom genieten van een meeslepende ervaring die je kind/tiener nooit meer zal vergeten!

Dus wie gaat er winnen?

Rapido

13,50

Classico

18,50

Laser & Jump Metro

18,50

Laser & Jump City

21,50

Pro

19,50

VIP

23,00

Gelieve 10 minuten voor uw reservering te komen. Minimaal 6 personen per verjaardag. Voor de Jump zijn antislipsokken verplicht. Er mogen geen drankjes van buitenaf worden meegenomen.

Groepen en bedrijven

Organiseer uw groeps- of bedrijfsevenement bij ons!

Ons team voldoet aan uw verwachtingen en past zich aan uw behoeften aan!

Volledige privatisering van de gebouwen? Organisatie van feesten ? Maaltijden inbegrepen ?

Het Bambooo park biedt je met zijn Laser Game Apocalypse alles wat je nodig hebt en nog veel meer.

Dus, ben je klaar voor de ervaring?

Bericht

Ze praten over ons