Bambooo-logo

Ervaar de

Laser Game

0
Zalen
0
Max overlevenden in het spel
0
Spelmodi
0 min
Besmettingstijd
0
Quarantainegebied

Ontdek
Apocalypse Lasergame

Cyberblast 2022 9 e1674046939113
APOCALYPSE VECTORISED wit

Het principe? Lasergame is een bewegend, sportief en strategisch schietspel. Door te sluipen door de "City", de verlaten stad, of door af te dalen in de "Metro", je zult moeten proberen zoveel mogelijk tegenstanders te raken om de meesters vanApocalypse - Lasergame !

Realistische & meeslepende instellingen!

City - 650m² - Vest & Laser Pistool - Verdieping

De enige stad die niet is opgeblazen door de nucleaire aanvallen, ga binnen The City, met spectaculair 3D-decor Verstop je in de bus of achter de auto, trek door de cellenstaven , of richten op het monster (augmented reality doelwit) voordat het je aanvalt!

Metro - 200m² - Laser Pistool

Onder de stad ligt de Metro. Pas op voor kabels die worden uitgetrokken of treinen die op de rails liggen. Ondergronds zijn alle trucs toegestaan. Duik in een krankzinnige geluidsomgeving waar je je weg moet vinden om te overleven.

High-Tech materiaal ! Je wordt uitgerust met een sensor-gilet en een laserpistool in de "City" zaal. Richt op je tegenstanders schouders, buik, rug of op hun wapens! Wil je meer punten? Schiet op de doelen, de mijnen, de "base" of zelfs ... de monster die door de stad spookt!

Vermijd dat je tegenstanders je raken en breng maximale schade toe. Gebruik strategieen samenwerking ! Er zijn verschillende spelmodi zodat elk spelletje uniek is.

Spelmodi

Ontdek de spelmodi van ons Lasergame

VS 2

Team modus

Team modus

Teamspelmodus. Punten worden toegekend wanneer je een tegenstander, concurrerende basis of andere elementen in de arena raakt. Laserschoten kunnen naar keuze per schot of in bursts worden uitgevoerd.
scorebord 2

Solo modus

Solo modus

Ieder voor zich, punten worden toegekend als je anderen en een basis of functie in de arena raakt. Laserschoten kunnen naar keuze enkelvoudig of bursts zijn.
dradenkruis 2

Zombie modus

Zombie modus

Elke speler begint in het blauw, dit zijn de overlevenden, 30 seconden na het begin van het spel begint de epidemie. Als een overlevende wordt besmet door een zombie, worden ze groen. De laatste overlevende krijgt een enorme bonus. Als iedereen besmet is, dan beginnen we opnieuw!
tegenstander 2

Base Reload

Base Reload

Team of solo spel, zodra de speler wordt geraakt moet hij zichzelf gaan reactiveren op zijn basis dan zal zijn vest reactiveren. Je moet naar je basis lopen om dit te laten werken.
trofee 2

De vlag vastleggen

De vlag vastleggen

Een "team" spel, het doel is om de vlag van de andere ploeg te veroveren. Om de vlag af te pakken, schiet je op hun basis en keer je terug naar de jouwe, waarna je je laser op jouw basis richt om te winnen! Wees voorzichtig, word niet geraakt onderweg of je moet opnieuw beginnen.
rangschikking 2

Domination

Domination

Teamspelmodus. Een teamspel dat zich richt op de "targets" in de arena. Aan het begin van het spel is elk doelwit wit. Zodra het doelwit wordt geraakt, verandert het in de kleur van de speler die het heeft geraakt. Na 5 seconden kan het getroffen doelwit worden gestolen. Elke 5 seconden verdien je 50 bonuspunten voor elk doelwit dat je op dat moment onder controle hebt.
Lasergame tarieven

Metro Zaal - 200m² - Laser Pistool

1 spelletje
7
2 spelletjes
12
3 spelletjes
16
Lasergame tarieven

City Zaal - 650m² - Vest & Laser Pistool - Verdieping

1 spelletje
10
2 spelletjes
17
3 spelletjes
22

Spel op dezelfde dag, voor dezelfde persoon. Het kan zijn dat we groepen moeten vervolledigen. Gelieve 10 minuten voor uw reservering te komen. Reserveren wordt sterk aanbevolen in het weekend en tijdens schoolvakanties.

Verjaardagen

Lasergame Verjaardagspakketten

Apocalypse, het beste lasergame voor uw verjaardagen!

Verschillende verjaardagsoffertes voor alle budgetten.

Een meeslepende ervaring die je niet snel zal vergeten!

Lasergame decor

Rapido

13,50
Lasergame decor

Classico

18,50
Lasergame decor

Laser & Jump Metro

18,50
Lasergame decor

Laser & Jump City

21,50
Lasergame decor

Pro

19,50
Lasergame decor

VIP

23,00

Gelieve 10 minuten voor uw reservering te komen. Minimaal 6 personen per verjaardag. Voor de Jump zijn antislipsokken verplicht. Er mogen geen drankjes van buitenaf worden meegenomen.

Groepen en bedrijven

Organiseer bij ons uw groeps- of bedrijfsevenement.

Wij passen ons aan uw behoeften aan!

Volledige privatisering van de gebouwen? Organisatie van feesten ? Maaltijden inbegrepen ?

Dus, ben je klaar voor de LaserGame ervaring?

Bericht

Ze praten over ons

5 sterren